Sabtu, 05 Desember 2015

Khasiat dan Manfaat Jelly Gamat Gold G

Timun laut atau Gamat emas boleh manfaat jelly gamat gold g  menyembuhkan pelbagai penyakit kronik lain, termasuk masalah paru-paru, darah tinggi, kencing manis, gout, penyakit sendi, varicocele, gastrik, ulser perut, tumor dan juga untuk ibu-ibu yang menjalani pembedahan (caesarean). Disokong oleh teknologi moden sekarang ciri-ciri Gamat boleh didapati dalam pembungkusan yang praktikal dan bersih kerana ia telah di proses menjadi ubat tradisional dengan botol bernama Jelly Gamat Gold G.

khasiat jelly gamat gold g adalah Multikhasiat ubat-ubatan yang diperbuat daripada ekstrak spesies gamat, iaitu Golden Stichopus Variegerus satunya spesies yang terbaik yang mengandungi Gamapeptida (tidak ada dalam spesies lain timun laut). Jeli gamat g emas juga telah berdaftar di Singapura sebagai salah satu pengukur Makanan Kesihatan Asia, tidak termasuk Jepun dan China.

Jelly Gamat Gold G juga disahkan GMP kerana ia diproses dengan teknologi tinggi pemprosesan Gamat yang mengeluarkan ekstrak berkualiti Gamat, tidak berwarna jernih dan tidak berbau, dan tidak mengurangkan manfaat dan kandungan nutrisi yang terkandung di dalamnya. Sudah mempunyai kebenaran NADFC IT 11464572 dan sijil HALAL Jakim (22:00) / 492/2 / 1010-10 / 2004.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar